Svet-Stranek.cz
Potápění a cestování
BRIZADIVER

Pro začátek pár fotek z potápění:Potápění a cestování

Pro začátek pár fotek z potápění

[B]Začátek ponoru[B]  Zatopený lom Bořená hora nedaleko Sedlčan.Většinu roku celkem pěkná voda a podmínky pro začátečníky ideální.Když máme štěstí,potkáváme spoustu ryb,které jsou tu přísně chráněny a možná,že je má majitel i spočítané.
Vrtulník Přibližně v 10 metrech je,asi největší atrakce této lokality,potopený vrtulník.Upozorňuji,že sem nespadl,byl spuštěn do vody záměrně,pro radost návštěníkům.
Weyregg - Rakousko
Weyregg - Časně ráno
Attersee - Alpské jezero nedaleko Salzburgu.Neuvěřitelně čistá voda a nádherná příroda.Okolo jezera se nachází několik potápěčských základen s velmi dobře zmapovanými lokalitami i s vyznačením obtížnosti.
Pod vodou se nachází spousta atrakcí,potopená auta,zatopený les,dokonce i starý výtisk playboye(cca v 12metrech) a spousta dalších.A v neposlední řadě smrtící stosedmdesátimetrová Schwarzbrucke.
Bachtaverne - ubytování jako Ferdinand ďEste a kuchyně dokonalá
Tohoto ponoru jsem se nezúčastnil.Trocha nachlazení je dostatečným důvodem pro zrušení ponoru, a jelikož mají Rakušané,krom jiného,i dobré pivo,tak taky kocovinka.Přesto není čeho litovat.Bylo po dešti a viditelnost ve vodě taková,že po chvilce vzdali i m